Onlangs introduceerde Peak Design haar nieuwste serie tassen, de Travel serie. Zoals u wellicht al uit de naam op kunt maken is deze fotorugzak speciaal ontwikkeld voor reizigers. Het is dan ook een modulair systeem. Voor alles wat u nodig hebt op reis kunt u een losse module aanschaffen. Het begint echter met de Peak Design Travel backpack met een inhoud van 45 liter.

Peak Design Travel Backpack 45L

Deze prachtige, lichtgewicht rugzak heeft een inhoud van maar liefst 45 liter en is leverbaar in het zwart en in sage – lichtgrijs. De tas is zeer snel benaderbaar. Of u hem  nou aan de zijkant wilt openen, of via de achterzijde; u beschikt altijd snel over uw apparatuur of bagage.

De tas is voorzien van duurzame, waterdichte ritsen. Daarnaast beschikt de Peak Design Travel 45L over een laptopcompartiment voor een laptop van 15” of een professionele tablet. In het ergonomische rugpand zit op vernuftige wijze de heupriem weggewerkt. Als u hem niet gebruikt hangt deze niet in de weg. De stevige schouderbanden beschikken over lussen waar u nog lens cases of andere toebehoren aan kunt bevestigen. Tevens zitten er aan de voorzijde van de tas ook nog lussen waar u, door middel van riempjes, nog extra bagage aan vast kunt maken.

Peak Design Travel Backpack 45LPeak Design Travel Backpack 45L

De Peak Design Travel 45L, die gemaakt is van gerecycled plastic, heeft een groot voorvak. Hierin bevinden zich niet minder dan vier kleinere vakken. Daarin kunt u met gemak uw kabels kwijt, of extra accu’s, filters en geheugenkaarten. Natuurlijk hebt u ook via dit vak toegang tot het hoofdcompartiment van de tas.

Peak Design Travel Backpack 45L Accessoires

Tot hier kinkt het als een redelijk standaard rugzak, maar nu wordt het dynamisch. Zoals eerder benoemd is de Travel serie een modulair systeem. Dit houdt in dat u in de Peak Design Travel 45L verschillende camera cubes kunt schuiven. Deze inserts voorzien in stevige opbergruimte voor uw camera, objectieven, flitsers, drone of andere fotoapparatuur. Ze zijn er in verschillende soorten en maten zodat u altijd de juist bij u hebt.

Naast de Peak Design Camera Cubes bestaat er ook een serie packing cubes. Deze makkelijk op te vouwen inserts zijn perfect geschikt voor het vervoeren van uw kleding. Dankzij de interne verdeler kunt u uw schone bagage makkelijk gescheiden houden. Verder maakt Peak Design een zeer lichtgewicht shoe pouch, ideaal voor het vervoer van uw schoenen. De Peak Design Tech Pouch is de perfecte organizer voor al uw kabels, powerbanks, harde schijf, EarPods, zonnebril , USB-C kaartlezer of HDMI-connector. Ten slotte maakt Peak Design ook de Wash. De beste toilettas die u ooit gehad zult hebben. Van een waterdicht vak voor uw tandenborstel voorzien, hij beschikt over verschillende vakjes voor al uw producten en uw scheerapparaat bergt u veilig op in het zijvak van de tas.

Dus wilt u efficiënt, goed bepakt en stijlvol op reis? Bekijk dan de volledige Travel serie van Peak Design.

0