Vergroot uw kijkbeleving met de nieuwe carbonstatieven van Swarovski Optic. Kies het juiste model voor wanneer u op pad bent of voor gebruik in bijzonder moeilijke omstandigheden, zoals op lastig en ruig terrein. Deze volledig nieuwe serie is vervaardigd uit hoogwaardig carbon en biedt een voortreffelijke stabiliteit. Dankzij hun indrukwekkende comfort kunt u urenlang observeren, filmen of digiscopen en de schoonheid van de natuur ten volle beleven.

Swarovski CCT Compact Carbonstatief

Met het eenvoudig te bedienen CCT Compact Carbonstatief bent u optimaal uitgerust voor elke wandeling of reis. Het statief combineert een gering gewicht met een indrukwekkende stabiliteit – en ingeklapt is het zelfs zo klein dat het in uw handbagage past.
Met een gewicht van 1.5 kilo is dit volwaardige statief erg licht, toch komt dit statief tot een hoogte van 162 centimeter zonder de middenzuil. Tel hier nog een statiefkop en en spottinscope bij op en ook de langere vogelspotter kan hier prima mee uit de voeten.

Swarovski PCT Professioneel Carbonstatief

Het PCT professionele carbonstatief is zo robuust dat het met gemak de moeilijkste omstandigheden weerstaat, zoals harde wind. Dankzij de uitstekende stabiliteit van het statief kunt u urenlang observeren of professioneel digiscopen. Ook zwaardere foto- of videocamera’s vormen geen probleem. Dit statief is dus perfect geschikt voor de zwaardere spottingscopes. Zo past de nieuwe BTX-serie hier perfect op. Met een maximale hoogte van 175 centimeter zonder middenzuil zult u nooit meer hoeven bukken, ongeacht uw lengte. Komt u alsnog te kort, dan kunt u de middenzuil ook nog iets uitschuiven.

Altijd bij de hand

De statieven van Swarovski onderscheiden zich door hun excellente ergonomie. Met slechts één draai kunt u alle vier de secties openen en de telescooppoten uitschuiven. De perfecte positionering en ergonomie van de statiefkopsluitingen garanderen bovendien een snelle, eenvoudige bediening.

Verstelbare poothoek

Voor gebruik op een oneffen ondergrond of in een kijkhut kunnen de poten afzonderlijk worden versteld in drie posities voor verschillende poothoeken. Zodat u altijd stabiel kunt observeren.

Stevig op de grond

Pootsegmenten van hoogwaardig zeslaags carbon, een nauwkeurige vervaardiging volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en een weldoordacht design zorgen ervoor dat het statief stevig staat, zelfs bij het pannen, roteren, of observeren.

0