Bynolyt Lens2scope voor Nikon AF met twist-up

Op voorraad
€ 239,00 € 199,00
sale

Omschrijving

De Bynolyt Lens2scope voor Nikon AF met twist-upmaakt in een handomdraai een hoogwaardige telescoop van uw telelens.
Met een 70mm tot 300mm objectief haalt u dan een respectievelijke 10x tot 43x vergroting. Dit leent zicht uitstekend voor de observatie in de natuur, bewaking van uw terrein en nog veel meer andere toepassingen. Bij gebruik van ED-objectieven is de Lens2scope zelfs in staat de ED kwaliteit feilloos op uw netvlies over te brengen. Ten opzichte van de conventionele camera is het beeld tijdens de observatie vele malen helderder bij het gebruik van uw objectief op de Lens2scope. De nieuwe Lens2scope heeft een grotere beeldhoek en een compleet nieuwe behuizing, steviger en voorzien van een hoogwaardig extra low dispersion Lanthanum elementen.

Voor een hoogwaardige observatie hoeft u dus geen extra ballast van een telescoop met u mee te brengen. De Lens2scope weegt slechts 225 gram en is van een dusdanig klein formaat zodat deze altijd wel ergens in past.

Naast telescoop, kunt u deze ook uitstekend gebruiken als lange afstandloupe. Met een 1:1 macrolens maakt u een 36x vergrotende loupe om zo tot in de detail uw bloem, insect, vlinders, etc. te vergroten.

De gebruiker die de dioptrie wil instellen, kan dit met een correctie van -5 tot +3. De Lens2scope heeft een aangenaam eye-relief van maar liefst 17mm, zodat observeren ook voor brildragers comfortabel is.

De Lens2scope heeft een twist-up oculair rubber en wordt inclusief statiefgondel geleverd. Deze kan worden verwijderd als u gebruik wil maken van een reeds bestaande statiefgondel op uw objectief.2

Algemeen

 • Naam
  Bynolyt Lens2scope voor Nikon AF met twist-up
 • Merk
  Bynolyt
 • Gewicht
  255.0000

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    Attributes

     PostNL

      Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl