Garantie en Zekerheid

Wat is garantie?

Op alle nieuwe producten die u aanschaft ontvangt u minstens twee jaar wettelijke garantie. Foto Hans Keuzekamp en Kijk Uit verrekijkers verlengen dit echter tot vijf jaar garantie! In deze periode hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele problemen die ontstaan met uw apparatuur. Mocht er wat gebeuren dan zorgt Foto Hans Keuzekamp voor een snelle en correcte afhandeling van uw probleem.

Mocht u aan de door de fabrikant gestelde garantievoorwaarden voldoen hoeft u zich geen zorgen te maken om eventuele transport-, onderzoeks- of reparatiekosten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product dát is, of doet, wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. In sommige gevallen, zoals bij veel verrekijkers en spotting scopes, is de garantietermijn langer. Dit wordt dan op de kassabon aangegeven.

Moet u gebruik maken van de garantie? Hier leest u meer over het opsturen van uw apparatuur als er sprake is van een reparatie.

Een aantal zaken valt nooit onder garantie, hieronder vindt u een aantal voorbeelden:  

  • Valschade
  • Stootschade
  • Waterschade
  • Vochtschade
  • Zandschade
  • Stofschade
  • Gebroken schermen
  • Andere vormen van schade veroorzaakt door onheil van buitenaf

Defect bij ontvangst 

Het zou niet moeten mogen gebeuren, maar helaas gaat het heel soms mis. Het product dat u besteld heeft komt defect bij u aan. Uitermate vervelend. We doen hard ons best om alles wat de deur uit gaat te controleren, maar soms sluipt er iets tussendoor.

In zo’n geval neemt u direct contact met ons op. U stuurt het product terug, zoveel mogelijk in zijn originele staat. In eerste instantie betaalt u de verzendkosten, deze worden uiteraard direct vergoed als wij u het juiste, werkende product toesturen.

Foto Hans Keuzekamp Zekerheidspakket

Naast de twee jaar wettelijke, beperkte, garantie biedt Foto Hans Keuzekamp u de mogelijkheid om onbezorgd en all-in verzekerd te genieten van uw apparatuur. Tot drie jaar lang! U betaalt bij aanschaf van uw apparatuur eenmalig een premie en u hoeft zich drie jaar lang nergens druk om te maken.

Of uw camera nou in de zee valt, kwijtraakt of wordt gestolen, voor het Foto Hans Keuzekamp Zekerheidspakket maakt het niet uit. Klik hier voor meer informatie over  het Foto Hans Keuzekamp Zekerheidspakket.

Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl