Inruilen en Occasions

U heeft onze winkel bezocht of onze site goed bekeken en u bent er over uit wat u wilt aanschaffen. U hebt echter ook nog uw “oude” camera thuis liggen en vindt het zonde als deze maar stof ligt te vergaren. Geen probleem. Wij staan zeker open voor inruilen van uw oude set. Uw camera en toebehoren dienen echter wel aan een aantal criteria te voldoen. 

De in te ruilen goederen moeten wel enigszins courant zijn. De meeste analoge apparatuur ruilen we niet meer in, relatief oude digitale camera’s wel. Neem van tevoren even contact met ons op, OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN, dan kunnen we bij voorbaat laten weten of het in te ruilen is.

Naast dat het courant moet zijn moet uw apparatuur ook zo compleet mogelijk worden ingeruild. Dus met alle kabels, lader, gebruiksaanwijzingen, accu en eventueel software of doos. Als een camera incompleet wordt aangeboden is deze minder waard. Simpelweg omdat we dan zelf artikelen aan moeten schaffen om hem compleet te kunnen verkopen.

Uiteraard is de staat van de apparatuur ook van belang. Als een camera er mooier uitziet en minder clicks heeft gemaakt zal deze meer opbrengen. Ook kijken we naar waar u uw oude spullen op inruilt. Op complete sets met toebehoren hebben we vaak wat meer ruimte dan als het alleen om een body gaat. Dus als u meer wilt aanschaffen ligt de inruilprijs ook hoger.

Een ander criterium is dat we de waarde van uw artikelen alleen in de winkel kunnen bepalen. U zult dus altijd met het apparaat in onze winkel moeten verschijnen. Daar kunnen we zien wat de staat van uw apparatuur is. Uiteraard kunt u uw apparatuur ook opsturen. Hier vindt u onze adresgegevens:

 Foto Hans Keuzekamp
Oude Vismarkt 20
8011 TB Zwolle

Wij kopen geen camera’s in. U kunt dus alleen uw oude toestel inruilen. Heeft u een bijzondere camera maar lukt het niet deze te verkopen, dan is het wel mogelijk dat wij deze voor u verkopen. De camera wordt dan in de winkel gezet waar natuurlijk regelmatig mensen binnen komen op zoek naar tweedehands spullen. Ook  bieden we hem aan op onze site en Marktpolaats. Wij vragen wel een vergoeding voor het verkopen van uw apparatuur. Als u een nieuwe camera hebt aangeschaft, na een ingeruilde set, maar deze bevalt niet, dan kunnen we helaas niet garanderen dat uw oude set nog niet verkocht is. Occasions gaan vaak snel de winkel uit. Mocht u nou spijt hebben van uw inruil, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. We willen altijd meedenken over een goede oplossing.

Contactformulier
Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl