Pulsar Digiforce 860RT

Tijdelijk Uitverkocht - Levertijd onbekend.
€ 389,00

Omschrijving

De Pulsar Digiforce 860RT is een compacte en lichtgewicht digitale nachtzichtkijker. Zeer goede prestaties met een maximale vergroting van 6x tot 13x. Over een bereik van 275 meter kunt u mansgrote onderwerpen observeren. Dit bereik is wel afhankelijk van de omgeving en weersomstandigheden waarin u verkeert. Tevens kan deze nachtzichtkijker gebruikt worden onder zeer heldere omstandigheden overdag, dit vergroot het aantal gebruiksmogelijkheden enorm.

De Pulsar Digiforce 860RT is uitgerust met een zeer gevoelige CMOS sensor die, in combinatie met de meest recente software, de nachtzichtkijker in staat stelt om onder moeilijke omstandigheden gebruikt te worden. Als het echt lastig wordt kunt u altijd nog de eyesafe 810nm Laser IR illuminator gebruiken. Het LCD scherm met een resolutie van 640x480 zorgt voor kraakheldere en gedetailleerde beelden, zelfs onder de meeste koude omstandigheden. De nachtzichtkijker is voorzien van een video-uitgang. U kunt hem dus eventueel aansluiten op een monitor. Uiteraard is de kijker voorzien van een statiefaansluiting, maar kan via een Weaver rail ook uitgebreid worden met verschillende accessoires.

De Pulsar Digiforce 860RT beschikt over nog een aantal unieke features. Zo kunt u in de nachtzichtkijker al video-opnames opslaan. Tevens beschikt het apparaat over een ingebouwde WiFi-module. Hiermee kunt u hem verbinden met uw smartphone of tablet. U dient dan wel te beschikken over een de speciale applicatie voor iOS of Android. Deze kunt u downloaden uit de Appstore of uit Google Play.

Algemeen

 • Naam
  Pulsar Digiforce 860RT
 • Merk
  Pulsar

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    Attributes

     PostNL

      Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl