Pulsar Helion XQ38F

Tijdelijk Uitverkocht - Levertijd onbekend.
€ 2.349,00

Omschrijving

De Pulsar Helion XQ38 warmtebeeldkijker biedt een 640 x 480 resolutie, voor beelden van hoge kwaliteit. U kunt verschillende lensmodules gebruiken, onder andere die van de 28 en 50.

Het bereik van de Pulsar Helion XQ38 bedraagt 1350 meter met een variabele vergroting van 1.9x tot maar liefst 15.2x. Het is de ideale warmtebeeldkijker voor het spotten van wild, dankzij zijn hoge resolutie, interne video-opnames en WiFi. U kunt kiezen uit acht  kleurpaletten. U kunt de warmste of koudste gebeden eruit lichten in verschillende kleurspectra. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het volgen van een vos in een weide bij schapen

De Pulsar Helion XQ38 warmtebeeldkijker is perfect uit de hand te bedienen. De geïntegreerde stadiametrische afstandsmeter zorgt ervoor dat u makkelijk de afstand tot uw subject kunt bepalen en biedt ruim voldoende nauwkeurigheid om het bereik te kennen. Dankzij de ergonomische, draadloze afstandsbediening gebruikt u alle mogelijkheden van deze nachtzichtkijker terwijl u uw handen vrij houdt.

De meest moderne generatie beeldsensor, met hoge gevoeligheid, voorkomt op efficiënte wijze de verhoging van de interne temperatuur. Hierdoor wordt ook de gevoeligheid voor temperatuurwisselingen en ruis. 

De Pulsar nachtzichtkijker is uitgerust met Stream Vision technologie. U kunt hem via Wifi verbinden met uw IOS of Android smartphone of tablet. De speciale app stelt u in staat om uw kijker op afstand te bedienen en het beeld naar uw apparaat te streamen. Ook is het mogelijk om het beeld via YouTube te delen.

De Helion XP nachtzichtkijker beschikt over een ingebouwde batterij. Met deze accu kunt u tot 8 werken, in maximum mode. Nog sterkere accu’s zijn verkrijgbaar, net als een houder voor CR123 batterijen.

Algemeen

 • Naam
  Pulsar Helion XQ38F
 • Merk
  Pulsar
 • Gewicht
  450.0000

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    Attributes

     PostNL

      Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl