Pulsar Quantum Lite XQ23V

Tijdelijk Uitverkocht - Levertijd binnen 2-3 dagen.
€ 1.395,00

Omschrijving

De Pulsar Quantum Lite XQ23V is een warmtebeeldkijker die u makkelijk vanuit de hand gebruikt. De warmtebeeldkijker heeft een bereik van 800 meter. Met een refreshrate van 50 Hz hebt u altijd een vloeiend beeld. De vergroting bedraagt 1.8x tot maar liefst 7.2x, dat is perfect voor zo’n compacte kijker. Dankzij het verbeterde lenssysteem liggen de prestaties nog hoger. De AMOLED zoeker, met resolutie van 640x480 beidt een zeer scherp en vloeiend beeld.

De Pulsar Quantum Lite XQ23V is ontworpen voor het observeren van wildlife, de jacht, beveiliging en surveillance. Deze warmtebeeldkijker wordt niet belemmerd door gebladerte, gras of ongunstige weersomstandigheden en biedt een betrouwbare methode voor het detecteren van hittesignaturen tot 800 meter, het object heeft dan het formaat van een volwassen mens.

U bent zeer snel klaar voor gebruik, de kijker start op in slechts twee seconden. Er wordt u een kleurpallet van zeven kleuren geboden. Deze geven de warmste en koudste gebieden aan met verschillende kleurspectra. Dit is ideaal om uw onderwerp te volgen, ook al bevindt het zich in nagenoeg onzichtbare gebieden.

De stadiametrische rangefinder geeft u de mogelijkheid om met grote precisie de afstand tot uw onderwerp te bepalen.

Algemeen

 • Naam
  Pulsar Quantum Lite XQ23V
 • Merk
  Pulsar
 • Gewicht
  350.0000

Bundle Items

  Images

   Gift Options

    Attributes

     PostNL

      Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl