Verzendinformatie

Wanneer u tijdens het bestelproces hebt gekozen voor verzending met PostNL ontvangt u een mail met daarin het track and trace nummer. Producten besteld op vrijdag ná 17:00 uur worden op maandag bij PostNL aangeboden. U ontvangt dan pas op maandag namiddag een mailtje met de volgcode. Normaal gesproken ontvangt u uw pakket dan op dinsdag. Boven de € 100,00 betaalt u geen verzendkosten, daaronder wordt er € 6,95 in rekening gebracht.

Als u in het buitenland woont is verzending geen enkel probleem. Binnen Europa bedraagt de levertijd zo'n drie tot zes werkdagen. U ontvangt gewoon de volgcode, zoals bij elke bestelling. Toch is het verloop van uw verzending wel iets anders. PostNL werkt samen met verschillende netwerkpartners, laten we zeggen met het Franse La Poste. Dit houdt in dat als uw bestelling naar Frankrijk wordt verzonden de track-and-trace code vervalt zodra de netwerkpartner het pakket heeft overgenomen. In niet alle gevallen wordt de status op de site van PostNL geüpdatet. Niet schrikken, geen nood, uw pakket is niet vermist. Neem contact met ons op en we gaan erachteraan. U ontvangt van ons het track-and-trace nummer van de netwerkpartner en u bent weer in staat om uw zending te volgen.

Uw bestelling laten versturen naar het buitenland kost minimaal € 13,50.

In het geval u iets bestelt wat door de brievenbus past, en het bedrag blijft onder de € 100,00, worden de verzendkosten wel volledig berekend. Afhankelijk van  de portokosten wordt een gedeelte hiervan vergoed.

Copyright © 2018 Verrekijkeraanbod.nl